Μια πανοραμική θέα των παραλλαγών στη ρουλέτα

Μεταξύ των διαφορετικών παιχνιδιών διαθέσιμων στις χαρτοπαικτικές λέσχες από σε όλο τον κόσμο, η ρουλέτα είναι γνωστή για να είναι η δημοφιλέστερη όλες. Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν το παιχνίδι επειδή δεν απαιτούν ιδιαίτερο έναν διανοητικό για να παίξουν τη ρουλέτα. Ακόμη και ένα πρώτος-χρονόμετρο στις χαρτοπαικτικές λέσχες μπορεί αμέσως να δοκιμάσει το παιχνίδι επειδή οι κανόνες του δεν είναι περίπλοκοι αντίθετα από άλλα παιχνίδια χαρτοπαικτικών λεσχών όπως το πόκερ και blackjack. Ως εκ τούτου, καθένας είναι ευπρόσδεκτος να δοκιμάσει την τύχη τους στη ρουλέτα.

Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι το παιχνίδι δημιουργήθηκε στον πρόωρο πολιτισμό Αιγυπτίων. Εντούτοις, οι αρχαιολόγοι αποτυγχάνουν να συλλέξουν τα χειροποίητα αντικείμενα που θα υποστήριζαν εκείνη την αξίωση. Ως εκ τούτου, τα χειροποίητα αντικείμενα που ξεθάβονται από τους εμπειρογνώμονες άμεσους αυτοί στη Γαλλία. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, η ιστορία της ρουλέτας μπορεί να επισημανθεί πίσω στο Παρίσι όπου οι άνθρωποι συλλέγουν συνήθως για να έχουν τη διασκέδαση και να δοκιμάσουν τα διαφορετικά είδη δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου τους.

Οι ιστορικοί υποστηρίζουν ότι η ρουλέτα είναι ένα από τα παιχνίδια που παίζονται από τους ανθρώπους για να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια του 1800s. Επειδή το παιχνίδι είναι εύκολο να παιχτεί, από τότε, η ρουλέτα κέρδισε τη δημοτικότητα και η έννοια του παιχνιδιού παρουσιάστηκε σε άλλα έθνη όπως τα Ηνωμένα Έθνη. Επιπλέον, η δημοτικότητα της ρουλέτας κατά τη διάρκεια εκείνου του χρόνου ανάγκασε τους διάσημους παίκτες για να δημιουργήσει τις διαφορετικές παραλλαγές του παιχνιδιού.

Για να είναι ακριβείς, υπάρχουν τρεις εκδόσεις του παιχνιδιού. Αυτοί είναι η ευρωπαϊκή ρουλέτα, αμερικανική ρουλέτα και η γαλλική ρουλέτα. Οι τρεις εκδόσεις έχουν τις ομοιότητες στο πώς παίζονται καθώς επίσης και με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο παιχνίδι των παιχνιδιών. Εντούτοις, υπάρχουν επίσης σημαντικές διαφορές στα χαρακτηριστικά των εκδόσεων ρουλετών. Οι διαφορές στα παιχνίδια έχουν επιπτώσεις στην αντίληψη για τους παίκτες προς τη ρουλέτα καθώς επίσης και την ένταση ενδιαφέροντος των παικτών για να δοκιμάσουν την ευρωπαϊκή, αμερικανική και γαλλική ρουλέτα.

Οι τρεις εκδόσεις της ρουλέτας μπορούν να διαφοροποιηθούν εύκολα με ακριβώς να εξετάσουν τη δομή των ροδών ρουλετών τους. Η ευρωπαϊκή ρόδα ρουλετών και η γαλλική ρουλέτα κυλούν και των δύο έχουν 37 τσέπες που φέρουν τους αριθμούς 0 έως 36, ενώ η αμερικανική ρόδα ρουλετών έχει χρωματίσει τις τσέπες με τους αριθμούς που κυμαίνονται από 00 έως 36. Αφ' ενός, οι τσέπες της ευρωπαϊκής ρουλέτας και της αμερικανικής ρόδας ρουλετών είναι χρωματισμένες κόκκινες και μαύρες ενώ οι τσέπες της γαλλικής ρουλέτας είναι χρωματισμένο κόκκινο.

Αυτές είναι ακριβώς οι κοινές ή βασικές διαφορές στις εκδόσεις της ρουλέτας. Εάν οι φορείς θα πάρουν χρόνος να είναι γνωστή η ευρωπαϊκή, αμερικανική και γαλλική ρουλέτα, θα διαπιστώσουν ότι υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων στα παιχνίδια που δεν είναι τα ίδια με άλλα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι οι φορείς μαθαίνουν τις λεπτομέρειες της ιδιαίτερης έκδοσης της ρουλέτας προτού να την παίξουν.

ADVERTISEMENT

Close